ana@zL!'s FotoPage

By: ana azli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-May-2010 04:03 Email | Share | | Bookmark
Kepala Ting Tong..masih pergi meeting..masih dalam sedar..haha

My opizzzz....
Aduyai....terase seperti ringan sekejap bebab dah abis meeting progress untuk sistem..walaupun setakat demo dummy sistem je..terasa seperti berbaloi la jugak..hilang kejap penat aku ..walaupun rase nak ting tong sebab pukul 4 pg tadi baru bertolak balik dr muo ke jb..huhu..


Wednesday, 5-May-2010 05:26 Email | Share | | Bookmark
My Wedding Day...;p

malam nikah ni..hehe
esiknya..hari bersanding di kertih..;p
opsss...ini hari bertandang di muar
View all 4 photos...
kite layan aje lah...gambar itu boleh menceritakan semuanya...


Saturday, 1-May-2010 05:14 Email | Share | | Bookmark
i am Back!!!

14 february 2010
selepas beberapa kurun meninggalkan FP ini...kini aku kembali lagi...
so be ready..sebab aku akan upload gambo-gambo yang tak sempat nak di update...
sila-sila lah menjamu selera mata kerana dalam beberapa bulan yang lepas aku ade beberapa event seperti:
1) sudah Babai kepada opis lama yang tak sampai setahun pun stay~
2)Sudah masuk kerja di tempat baru~
3) sudah mendirikan rumah tangga~~~~~tgk gambo kawen la...hehe..

so ape kate ....kite Enjoy Dulu..;p


Tuesday, 4-Aug-2009 05:53 Email | Share | | Bookmark
countdown~3 days to go.....

 
 
 
View all 5 photos...
I am leaving...
leave SCA team to another team...........
the feeling are mixed together....

hehe...
lately byk kije yg nak kene wrap dulu...
wrap cantik2 untuk diwarisi kepada the next generation...
hehe...

P/S: wanna leave in peace..;p


Tuesday, 21-Jul-2009 05:10 Email | Share | | Bookmark
Training HIRARC

HIRARC-HAZARD IDENTIFICATION, RISK ASSESSMENT AND RISK CONTROL[i]

so today aku kene join training HIRARC ni. whole day to mengadap the ppt. slide..huhu

tp petang ni macam ade practise kat production kot..by group...boring sikit sebab aku macam malas sket ...

dan training ini tidak berakhir di sini rupanya masih ade lagi utang 1 day utk complete the training (which means=2 days to got cert..;p)..haha


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net